Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Doctor Strange Filmi Ertelendi

Yeni Doctor Strange Filmi Ertelendi

COVID-19 pandemisi sebebiyle ertelenen filmler arasında hayranların merakla beklediği yeni Doctor Strange filmi de katıldı. Detaylar haberimizde.

Neredeyse tüm dünyanın salgın hastalık ile boğuştuğu şu günlerde merakla beklenen oyun, film ve dizi projeleri için arka arkaya erteleme haberleri gelmeye devam ediyor. Vizyon tarihleri ertelenen birçok filmin arasına katılan son isim ise yeni Doctor Strange filmi oldu. Doctor Strange in the Multiverse of Madness adı ile vizyona girecek olan film için Disney cephesinden erteleme haberi geldi.

yeni Doctor Strange

Disney tarafından vizyon tarihi daha önce iki kez değiştirilen film son erteleme ile başka bir aksilik olmadığı taktirde birlikte 25 Mart 2022 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Planlanan ilk vizyon tarihi 7 Mayıs 2021 olan film daha sonra virüs kaynaklı olarak setlerin ve yapım sürecinin etkilenmesinin ardından 5 Kasım 2021 tarihine ertelenmişti.

Yönetmen koltuğunda Sam Raimi‘nin oturduğu Doctor Strange in the Multiverse of Madness‘da filmin senaryosunu ise Sam Raimi, Scott Derrickson ve Jade Bartlett birlikte üstleniyorlar. Başrol koltuğunda oturan Benedict Cumberbatch‘in yanı sıra kadroda daha önceki  Doctor Strange ve Marvel filmlerinden aşina olduğumuz Elizabeth Olsen, Benedict Wong ve Chiwetel Ejiofor gibi isimler yer alıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir