Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Matrix Filmi İçin İsim Belli Oldu: Matrix: Resurrections

Yeni Matrix Filmi İçin İsim Belli Oldu: Matrix: Resurrections

Sinema tarihinin efsaneleşmiş serilerinden olan Matrix’in 4. filmi olacak olan devam projesinin adı Matrix: Resurrections bir Instagram paylaşımı ile ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

1999 yılında vizyona giren ilk filmi ile tüm dünyada geniş bir yankı uyandıran Matrix karşımıza üçlemenin son filmi ile 2003 yılında çıkmıştı. Sinema tarihinin kült serileri arasında bulunan, simülasyon teorisini belki de en iyi şekilde ele alan yapımlardan biri olan seri için 2019 yılında bir devam filminin yolda olduğu haberi gelmiş ve hayranlar ikiye bölünmüştü. Bir grup efsane serinin üçleme olarak kalması taraftarıyken bir diğer grup ise serinin bir devam filmini daha hak ettiği görüşündeydi. Tüm bu tartışmalar arasında çekimlerine başlanan Matrix 4‘ün resmi adı da nihayet ortaya çıkmış durumda.

Matrix: Resurrections

Film ekibinde makyaj sanatçısı olarak yer alan Shunika Terry‘nin Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımda filmin adı açıkça görünüyor.  Yapılan paylaşımda filmin yönetmen koltuğunda oturan Lana Wachowski‘den gelen teşekkür mektubu ve mektubun üzerinde yer alan Matrix: Resurrections ifadesi net bir biçimde görülebiliyor. Makyaj sanatçısı ise yaptığı hatanın biraz geç farkına varmış olsa da paylaşımı Instagram profilinden kaldırmış vaziyette.

Başrol koltuğunda yine Keanu Reeves‘in oturacağı Matrix: Ressurections kadrosunda ayrıca Trinity olarak tanıdığımız Carrie-Anne Moss da yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra film kadrosu Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick ve Neil Patrick Harris gibi yıldız isimleri de barındırıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir