Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Nolan Filmi Tenet ‘ten Bir Erteleme Daha Geldi

Yeni Nolan Filmi Tenet ‘ten Bir Erteleme Daha Geldi

Merakla beklenen yeni Nolan filmi Tenet alınan bir erteleme kararı ile daha karşımızda. Filme ve karara ilişkin detaylar haberimizde.

Ünlü yönetmen Christopher Nolan‘ın yeni filmi Tenet fragmanı ile karşımıza ilk olarak Fortnite içerisinde yapılan bir etkinlikte çıkmıştı. Bu yönüyle oyuncuların da farklı bir şekilde ilgisini çekmeyi başarmış olan film dünya genelinde izleyiciler tarafından da oldukça merakla bekleniyor. Filmlerindeki zaman oyunları ile kendi tarzını yaratmış olan Christopher Nolan Tenet ile de bu zaman oyunlarına daha önceki filmlerde hiç görmediğimiz bir biçimde devam edecek.

İlk vizyon tarihi 17 Temmuz olarak duyurulmuş olan Tenet, Warner Bros. cephesinden yapılan bir açıklama ile 31 Temmuz tarihine ertelenmişti. Ancak film hakkında bir erteleme kararı daha alındı. Filmin yeni vizyon tarihi ise 12 Ağustos olarak duyurulmuş durumda. New York‘taki sinema salonlarının küresel pandemi sebebiyle bir süre daha kapalı kalacak olması nedeniyle alınan bu karar ile birlikte film de ertelenmiş oldu. Bakalım Nolan ‘ın seyircilerle buluşmak için gün sayan yeni filmi Tenet pandemiye rağmen gişede nasıl bir sonuç elde edecek?

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir