Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Purge Filmi İçin İsim Belli Oldu

Yeni Purge Filmi İçin İsim Belli Oldu

Seyircilerin merakla beklediği yeni Purge filmi için isim nihayet belli oldu. Filme dair açıklanan bilgiler ve detaylar haberimizde.

Ülkemizde Arınma Gecesi adı ile vizyona giren Purge ilk filminden bu yana kendisine büyük ve sadık bir hayran kitlesi yaratmayı başardı. Yılın belirlenmiş bir gecesinde cinayet dahil tüm suçların serbest bırakılmasını ve bunun toplumda yarattığı etkileri ele alan film serisi içerdiği bol kanlı sahneler ile de dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Toplamda dört filme sahip olan serinin yolda olan beşinci filminin isminin ne olacağı da kesinleşmiş durumda.

yeni Purge filmi

Yeni Purge filmi için serinin yaratıcıları Forever Purge ismini seyirciler ile paylaştılar. Önceki filmleri ile de beğeni toplayan ve gişede yapımcısının yüzünü güldüren seri hakkında konuşan Purge serisinin yaratıcısı James DeMonaco Purge Forever‘ın serinin son filmi olabileceğinin de sinyallerini verdi. ”Bana göre her şeyi sona erdirmek için muhteşem bir yol var. Ve sanırım tüm bunlara bir son vermek istiyoruz, bunun için çok heyecanlıyım. Bu fikir ile karşılarına geldiğim zaman herkes son derece heyecanlı görünüyordu, bence gerçekten tüm bunlara harika bir şekilde son verebiliriz” ifadelerini kullandı.

Purge serisinin yeni ve büyük ihtimalle son filmi olacak olan Forever Purge için ise planlanan vizyon tarihi 10 Temmuz 2020. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alması ile birlikte birçok filmin de vizyon tarihlerini ertelemesine sebep olan COVID-19 salgını sebebiyle Forever Purge için de vizyon tarihinde bir ertelemeye gidilebileceğini hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir