Anasayfa > Sanat Haberleri > Yerli Bilim Kurgu Dizisi BÖRÜ 2039 İlk Fragmanı ile Karşımızda

Yerli Bilim Kurgu Dizisi BÖRÜ 2039 İlk Fragmanı ile Karşımızda

BluTv’nin yeni projelerinden olan BÖRÜ 2039 yayınlanan ilk fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Detaylar haberimizde.

Dijital yayın platformlarının hayatlarımıza girmesi ile ana akımda sıkça gördüğümüz işlerden çok daha farklı projeleri görmeye başladık. Fantastik ve bilim kurgu içerikleri de bu yayın platformları sayesinde daha da arttı. BluTV‘nin yeni projelerinden olan BÖRÜ 2039‘da bu işlerden biri olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan ilk fragmanı ile dikkat çeken BÖRÜ 2039 daha önce Börü ve Dağ serileri ile tanıdığımız Alper Çağlar‘ın elinden çıkacak yeni bir proje. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri BÖRÜ 2039‘un ilk fragmanı ile baş başa bırakalım.

Adından yakın geleceği konu alacağı anlaşılan projenin yayınlanan ilk fragmanında İstanbul’un simgelerinden olan Boğaziçi Köprüsü ve Ortaköy Camii’ni yıkılmış bir halde görüyoruz. Bizlere dizinin büyük bir felaketten sonrasını konu alacağını gösteren bu işaretler izleyicileri ortaya konulacak iş konusunda şimdiden heyecanlandırmış durumda. Projenin ne zaman ekranlarda olacağı gibi kritik detaylar ise henüz paylaşılmış değil. BluTV üzerinden yayınlanacak olan proje bakalım ne gibi yorumlar ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir