Anasayfa > Sanat Haberleri > BluTV Dizisi “Bozkır”ın İkinci Sezonu Yolda

BluTV Dizisi “Bozkır”ın İkinci Sezonu Yolda

Ekin Koç ve Yiğit Özşener’in başrollerini paylaştığı BluTV orijinal dizisi “Bozkır”‘ın ikinci sezonu yolda. Detaylar haberimizde.

Exxen ve GAIN gibi yeni yeli dijital platformların 2021’de kullanıcısıyla buluşacağı düşünülünce BluTV ve PuhuTV gibi halı hazırda var olan platformların bu rekabetteki rolü merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta “Çıplak” adlı cesur dizisini platform üzerinden erişime engelleyen BluTV eleştirilerin hedefi olmuştu. Çocuk kilidini aktive etme sürecinde diziyi geçici süreliğinde erişime kapadıklarını duyurunca durum anlaşılmıştı. Bugün ise platformun orijinal yapımlarından biri olan “Bozkır“ın ikinci sezonunun yolda olduğu duyuruldu.

BluTv, “Friends“, “The Big Bang Theory“, “Fringe” gibi kitlesi geniş yabancı yapımların yayın haklarını eline aldı. Bu adımıyla platform, yeni rakiplerine adeta göz dağı verdi. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları iki güne özel platforma ücretsiz giriş kampanyasından sonra kullanıcı sayısını büyük oranda arttıran platform, dijital yayın sektöründeki iddiasını katlayarak sürdürüyor.

blu-tv-sb

Yerli Dijital Yayın Platformu “GAIN” İlk İçeriklerini Duyurdu

“Bozkır”ın Yeni Sezonu Yolda

“Bozkır”, 30 Kasım 2018’de 10 bölümlük ilk sezonuyla BluTv üzerinden yayın hayatına başlayan bir polisiye dizisi. Başrollerini Ekin Koç ve Yiğit Özşener‘in paylaştı dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce otururken dizinin senaryosunu ise Levent Cantek, Ali Demirel ve Barış Erdoğan kaleme aldı. Reklam süreci verimli geçmediğinden dolayı “Bozkır”, diğer yerli internet dizileri arasında yeterince parlayamamıştı.  Ancak izleyen seyirci ve eleştirmenlerin çoğunluğu tarafından çok beğenilen ve en iyi internet dizilerinden biri olduğu iddia edilen dizinin ikinci sezonunun yolda olduğu duyuruldu.

bozkir-sb

Kadrosunda Ekin Koç ve Yiğit Özşener’in yanı sıra, Altan Erkekli, Bige Önal, Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran isimlerinin de yer aldığı dizinin ilk sezonu Eskişehir’de çekilmişti. Başkomiser Seyfi Amir ve polis Nuri Pamir’in bir çocuk cinayetini araştırma sürecini konu edinen dizi, BluTV’nin cesur yapımlarından biri. Dizi; atmosferi, toplumun bakış açısına karşı senaryonun realist tutumu, oyunculuklar ve diyaloglarıyla seyircinin beğenisini kazandı. “Bozkır“ın ikinci sezonu için senaryo çalışmalarının başladığı ancak kinci sezon senaryosunun ekibe 2022 yılında teslim edileceği duyuruldu. Ülkenin en hakkı yenmiş dijital yapımlarından biri olan “Bozkır” , diliyoruz ki ikinci sezonuyla hak ettiği ilgiyi görür.

bozkir-3-sb

BluTv’nin, Exxen ve GAIN ile girdiği bu yeni rekabetin platformlar üzerindeki etkileri kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir