Anasayfa > Sanat Haberleri > Tolgshow “Exxen” Üzerinden Yayınlanacak

Tolgshow “Exxen” Üzerinden Yayınlanacak

Ünlü komedyen Tolga Çevik’in komedi programı Tolgshow, Tv8 kanalının ve AcunMedya’nın sahibi Acun Ilıcalı’nın kurucusu olduğu yerli dijital platform Exxen üzerinden yayınlanacak.

Türk medyasının kilit ismi Acun Ilıcalı‘nın son bombası Exxen adlı yerli dijital yayın platformu olmuştu. Netflix, Amazon; Mubi, BluTv gibi platformların rakibi olmaya hazırlanan platform hakkında Acun Ilıcalı tarafından yeni açıklamalarda bulunuldu.

Platformda Hasan Can Kaya‘nın sunuculuğunu üstlendiği, YouTube üzerinden yayınlanan ve izlenme rekorları kıran “Konuşanlar“ın yayınlanacağı duyurulmuştu. YouTube izleyicisini üzse de Exxen tarafından atılmış başarılı bir adım olarak görülen bu anlaşma sonrasında Acun Ilıcalı, Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü filmlerinde ismini duyuran komedyen Feyyaz Yiğit’e de yeni kurduğu dijital platformunda yer vereceğini duyurmuştu. Enes Batur, Reynmen ve Berkcan Güven gibi sosyal medya fenomenlerinin de platformda yer alacakları birinci ağızdan duyuruldu.

sb-exxen-feyyaz-yigit

Feyyaz Yiğit Exxen Platformunda Yer Alacak

Birkaç saat önce Acun Ilıcalı‘nın resmi Instagram hesabından Tolgshow’un da platformda yer alacağı duyuruldu. Ülkemizin en önemli komedyenlerinden biri olan Tolga Çevik‘in yıllardır “Arkadaşım” karakteriyle seyirciye sunduğu konsept, şimdi de bir dijital platform üzerinden gösterilecek. Müstehcen şakaların sıkça yapıldığı bu formatın dijital bir yayın platformunda yer alacak olması seyirciyi mutlu edecek gibi gözüküyor.

sb-exxen-tolgshow-2

Exxen Ne Zaman Kullanıcısıyla Buluşacak?

Platform hakkında en büyük merak konusu ise ne zaman kullanıcısıyla buluşacağı. Acun Ilıcalı’nın bugün Tolgshow’un Exxen üzerinden yayınlanacağını duyurduğu Instagram hikayesinde, seyircilerin  Tolgshow‘u 1 Ocak’ta Exxen üzerinden izleyebileceği notunu düştü. Bu da demek oluyor ki platform, 2021 yılının ilk günü kullanıcılarına açık olacak. Bir diğer merak unsuru olan fiyat politikası hakkında ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir