Anasayfa > Sanat Haberleri > You Dördüncü Sezon Onayını Aldı

You Dördüncü Sezon Onayını Aldı

Başrolünde Penn Badgley’nin bulunduğu sevilen Netflix dizisi You dördüncü sezon onayını da kapmayı başardı.

İlk iki sezonuyla seyircisi tarafından beğeni kazanan Netflix yapımı dram/suç dizisi You, dördüncü sezon onayını aldı. Dizininin üçüncü sezonu bugün itibarıyla Netflix üzerinden seyircisiyle buluştu. Kadrosunda Penn Badgley, Elizabeth Lail, Ambyr Childers, Victoria Pedretti, Luca Padovan, Jenna Ortega gibi isimlerin yer aldığı dizinin üçüncü sezonda kadrosuna eklenen isimler ise Shalita Grant, Travis Van Winkle ve Scott Speedman.

Efsane Dizi Seinfeld Netflix Üzerinden Yayımlanacak

İleri derece obsesyonlara sahip “stalker” Joe’nun hayatına giren kadınlarla kurduğu sağlıksız ilişkileri seyrettiğimiz You, üçüncü sezonda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkıyor. İkinci sezonda tanıştığı Love ile birlikte bir aile kuran Joe’nun bebeğiyle ve Love ile olan ilişkisini izleyeceğimiz yeni sezonda Joe‘nun yan komşusuna karşı geliştirdiği saplantıya da şahitlik edeceğiz. İki saplantılı karakterin birbirleri üzerindeki etkisini ele alan yeni sezonda ilk iki sezondan daha farklı bir ilişki izleyeceğiz.

You, yaklaşık 50 dakikalık 10 bölümden oluşan üçüncü sezonuyla henüz yayımlandığı ilk günden seyirci tarafından yüksek bir ilgiyle karşılandı. Takıntılı bir “stalker” olan Joe‘nun yer yer romantik, yer yer dramatik, yer yer oldukça gergin olan hikayesini izlediğimiz dizide, yan karakterlerin Joe ile olan ilişkilerine de şahit oluyoruz. Özellikle kendisi gibi takıntılı bir karakter olan Love ile olan ilişkisi ve bu ilişkiden doğan bebekleriyle ilgili birçok detayı dizinin üçüncü sezonunda izliyoruz.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir