Anasayfa > Sanat Haberleri > Yüzüklerin Efendisi Dizisinden Yeni Görseller Paylaşıldı

Yüzüklerin Efendisi Dizisinden Yeni Görseller Paylaşıldı

Yüzüklerin Efendisi dizisinden yeni görseller elimize ulaştı! Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Eylül ayında dizi severlerle buluşacak.

J.R.R Tolkien’in ölümsüz eserlerinden sinemaya uyarlanan Lord of The Rings efsanesi dizi haline geliyor. Sinema tarihinin efsanelerinden sayılan Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ve seriden önce yaşananları anlatan Hobbit üçlemesinin ardından Yüzüklerin Efendisi evreni için yeni bir görsel şölen bizi bekliyor. Orta Dünya’ya bir kez daha adım atmamıza sadece aylar kalmışken, serinin yapımcıları bizleri yeni dizi posterleri ve görsellerle heyecanlandırmayı başardı.

Yüzüklerin Efendisi Dizisinden Yeni Görseller Paylaşıldı

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk görsel geçtiğimiz yılın ağustos ayında gelmişti. Bu görsel Ölümsüz Topraklar olarak da bilinen Valinor’a, yani efsanevi üçlemenin sonunda huzurlu bir yolculuğa çıkan Gandalf ve arkadaşlarının varış noktasına aitti. Görselin kalitesi ve evreni yansıtma konusundaki başarısı tüm LOTR fanlarını heyecanlandırmaya yetmişti.

Tabi yapımcılar Patrick McKay ve John D. Payne bununla yetinmedi. The Lord of The Rings üçlemesinin öncesine uzanacak diziye ait ilk fragman bu yılın ocak ayında izleyicilere sunulmuş, dizinin baş kötüsünün yine Sauron olacağını bizlere hissettirtmişti. Fragman hakkındaki yazımızı okumak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz:

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri İlk Fragmanı Yayımlandı!

Dizinin resmi Twitter sayfasından paylaşılan yeni posterler, fanları heyecanlandırmayı başardı! Karakterlerin sadece elleri ve vücutlarının bir kısmı gözükecek şekilde paylaşılan bu görseller hakkında şimdiden çeşitli yorumlar yapılıyor, bazı Reddit kullanıcıları karakterlerin kimliklerini açığa çıkarmak üzere çalışmalara başladı. Dilerseniz bazı resimlere birlikte bakalım.

Sauron, Melkor veya Angmar’a ait olduğu iddia edilen bir görsel. Büyük ihtimalle dizinin kötü karakterine ait.
Isildur’a ait olabileceği düşünülen bir poster.

Peki ya siz karakterlerin kimlikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Resimlerdekiler gerçekten Sauron ve Isildur mu? Yoksa hiç tahmin etmediğimiz karakterler mi göreceğiz?

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir