Anasayfa > Sanat Haberleri > Zack Snyder Rebel Moon Filmi İçin Netflix ile Anlaştı

Zack Snyder Rebel Moon Filmi İçin Netflix ile Anlaştı

Zack Snyder Rebel Moon filmi için Netflix ile anlaştı. Army of the Dead ile tanıdığımız yönetmenin yeni projesi ve detaylar sitemizde.

Army of the Dead filmi ile tanıdığımız yönetmen Zack Snyder yeni projesi ile Netflix üzerinden hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Deadline sitesinin haberine göre 2022 yılında çalışmalarına başlanacak yeni film Rebel Moon için yönetmene Shay Hatten ve Kurt Johnstad eşlik edecek.

Bilim kurgu başlığı altında yer alacak yeni filmin konusu ise bir hayli merak uyandırıcı. Gezegenin bir ucunda yer alan ve barış içinde yaşayan bir koloni Regent Balisarus’un kötü güçleri tarafından tehditler almaya başlar. Buna karşılık gizemli bir geçmişe sahip bir kadını ise çevredeki diğer gezegenlere asker toplaması için gönderirler.

Netflix Platformuna Gelecek Ubisoft Film ve Dizileri

İzleyici ile buluşmasının dördüncü haftasında 72 milyon kez izlenmiş Army of the Dead filminden sonra Snyder’ın bu projesi merakla beklenmeye başlandı. Filmde yer alacak oyuncular ile ilgili henüz açıklanmış bir bilgi bulunmuyor. Zack Synder Rebel Moon filmi ile ilgili ilk kez çalışmış değil. Army of the Dead filmi için hazırlanırken oluşturduğu yeni hikaye Rebel Moon adı altında izleyicilerle buluşacak.

Zack Snyder Rebel Moon hikayesinin ortaya çıkışında çocukluğunun, Akira Kurosowa ve Star Wars hayranı olmasının büyük bir etkisi olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda bu hikayenin izleyicilerle buluştuktan sonra bir film ile kalmayacağını, üzerine bir çok başka hikayenin de inşa edilebileceği bir evren olmasını umduğunu söylüyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir