Anasayfa > Sanat Haberleri > Zack Snyder’s Justice League İçin Yeni Teaser Yayınlandı

Zack Snyder’s Justice League İçin Yeni Teaser Yayınlandı

Başta DC hayranları olmak üzere sinemaseverlerin uzun süredir beklediği Zack Snyder’s Justice League için yeni bir teaser yayınlandı.

Zack Snyder’s Justice League için neredeyse 1 ay kala özellikle DC hayranları her yeni video ile film için daha da heyecanlanıyor. 13 Mart 2021 tarihinde HBO Max üzerinden yayınlanacak filmin uzunluğu ise 240 dakika olacak. Filmin çıkışına 1 ay kadar bir süre olsa da hayranlar 14 Şubat tarihinde yayınlanacak resmi fragman için de oldukça heyecanlı. Yönetmen Zack Snyder sosyal medya hesapları üzerinden bu fragman hakkında teaser olarak nitelendirilebilecek kısa videolar yayınlıyor. Bu kısa videolar asıl fragman yayınlandığında neyle karşı karşıya olacağımızı bu videolar aracılığıyla kestirmeye çalışan hayranları ise oldukça heyecanlandırıyor.

 

Filmin ilk versiyonunda yer alan Steppenwolf’un daha başarılı bir şekilde yansıtılmış halini gördüğümüz bu teaserlarda ayrıca DC hayranlarını oldukça heyecanlandıran Darkseid ve Siyah Kostümlü Superman gibi detaylar da göze çarpıyor.

Zack Snyder’s Cut hakkında daha fazla detay öğrenmek için ise henüz 14 Şubat tarihinde yayınlanacak olan resmi fragmanı beklemekten başka çaremiz yok gibi görünüyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir