Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Ali Babacan, Jahrein’in Konuğu Olacak: Ne Beklemeliyiz?

Ali Babacan, Jahrein’in Konuğu Olacak: Ne Beklemeliyiz?

Geçtiğimiz günlerde kanalında Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk eden yayıncı Jahrein, şimdi de Ali Babacan ile bir Twitch yayını yapacak.

Jahrein, birkaç hafta önce bir sonraki seçimlerde bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayarak politik aktifliğini tekrar göstermişti. Popüler yayıncı, bunun ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nu Twitch kanalında konuk ederek kendisine bazı sorular yöneltmişti. Yayın, oldukça yüksek bir izleyici sayısına ulaşmıştı ve ana akım medyada da kendine yer bulmuştu.

Jahrein – Kemal Kılıçdaroğlu Yayını

Jahrein – Ali Babacan Yayını

Jahrein, şimdi de bir başka muhalefet lideri olan Ali Babacan’ı konuk edecek. DEVA Partisi’nin lideri Babacan, Jahrein’den gelecek olan soruları yanıtlamaya çalışacak. İkili, yayını Twitter üzerinden aşağıdaki şekilde mention’laşarak gençlere duyurdu.

Yayın, 12 Haziran tarihinde, saat 20.30’da yapılacak.

Jahrein’in Daveti

Jahrein, Babacan’ın bu yayını kabul etmesinden önce kendi yaptığı yayında DEVA Partisi’nden birini konuk edebileceğini belirtmişti. Ünlü yayıncı, aynı zamanda DEVA’yı “Mavi AKP” olarak gördüğü için yayının sert geçebileceği konusunda uyarısını yapmıştı. Bunun için yapılacak yayının fikir açısından yoğun ve sert geçmesi oldukça olası gözüküyor. Bakalım Babacan yayını izleyenleri etkileyebilecek mi?

Jahrein – Ali Babacan Yayınında Neler Konuşulacak?

Jahrein’in Kılıçdaroğlu ile yaptığı yayında genel olarak muhalefetin iktidara gelmesi durumunda neler yapabileceği konuşuldu. Bu yayında da büyük ihtimalle Babacan’a gelecek planları hakkında realist sorular yöneltilecek. Önceki yayınında endişelerini belirten Jahrein’in DEVA Partisi liderine kendisinin ve partisinin AK Parti’deki geçmişi hakkında sorular sorması da gayet mümkün.

Babacan, geçtiğimiz haftalarda ShiftDelete.Net kanalına konuk olarak teknoloji merkezli bir röportaj vermişti.

Siyasilerin Twitch’e Olan İlgisi

Politikacıların son zamanlarda genel olarak gençlere yanaşmaya çalıştığı yadsınamaz bir gerçek. Bu ilginin son haftalarda Twitch’e yansıdığını da gayet açık şekilde görüyoruz. Mansur Yavaş’ın pqueen’in yayınına katılmasıyla ortaya çıkan bu durum, sonrasında Ekrem İmamoğlu’nun bir Twitch hesabı açıp Spor İstanbul etkinliğinde soruları cevaplamasında da kendini göstermişti. İmamoğlu, bundan önce de Twitch hesabıyla birçok yayıncıya bağış yapmıştı. Bunların ardından da Jahrein Kemal Kılıçdaroğlu’na sorularını yöneltip oldukça yüksek izlenme sayılarına ulaşmıştı. Umarız gelecekte de daha çok siyasetçi gençlerin sorularını almaya, gençlerin kullandığı medyumlar üzerinden devam eder.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir