Anasayfa > Sanat Haberleri > Amazon Yüzüklerin Efendisi Dizisi İçin Çekimleri Tamamladı

Amazon Yüzüklerin Efendisi Dizisi İçin Çekimleri Tamamladı

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisi çekimlerini sonunda tamamladı. Uzun zamandır beklenen dizinin yakında seyirciyle buluşması umuluyor.

J.R.R. Tolkien’ın kitabından uyarlanan Lord Of The Rings- Yüzüklerin Efendisi serisinin, vizyona girdiği 2001 yılından bu yana hayran kitlesi büyümekte. Orta Dünya‘da geçen fantastik hikayenin severleri, yıllar sonra televizyona dönen Yüzüklerin Efendisi dizisi için epey heyecanlı. Pandemi sebebiyle yaşanan aksaklıklar olmasıydı muhtemelen dizinin çekimleri çoktan bitmiş ve dizi Amazon Primeda yayına girmiş olacaktı. Ancak çekimlerin sonunda tamamlandığı haberini dizinin yönetmeni J.A. Bayona‘nın Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımdan öğreniyoruz.

Yeni Zelanda‘da çekimleri yapılan dizinin oyuncu kadrosu aylar öncesinde açıklanmış, geçtiğimiz ay ise bu kadroya sonradan dahil olan yeni isimlerin listesi verilmişti. Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera gibi önemli isimlerin ise dizinin ikinci sezonunda rol alması bekleniyor. Dizinin yönetmeni ilk sezonun çekimlerinin tamamladığı şu sözlerle duyurdu;

“Yeni Zelanda’daki son fotoğrafım. Bizi bir buçuk yıldır misafir eden bu güzel ülkeye ve insanlarına müteşekkirim, dönmek için sabırsızlanıyorum.”

Amazon tarafından izleyiciler ile buluşturulacak olan Yüzüklerin Efendisi dizisi konusuna dair bildiğimiz tek şey ise hikayenin Orta Dünya‘nın İkinci Çağında geçmekte olduğu. Bununla birlikte dizinin Yüzüklerin Efendisi filmlerinde işlenen konuların öncesini anlatacağı söyleniyor. Dizi oyuncularından Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark – Galadriel, Ismael Cruz Córdova, ve Ema Horvath hikayedeki ana karakterleri canlandıracak.

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncuları

Merakla beklenen dizinin 2021 yılında seyirciyle buluşması planlanıyor.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir