Anasayfa > Sanat Haberleri > Amazon Yüzüklerin Efendisi Dizisi İçin Yeni Yönetmen İle Anlaştı

Amazon Yüzüklerin Efendisi Dizisi İçin Yeni Yönetmen İle Anlaştı

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisi kadrosuna yeni bir yönetmen daha katıldı. Detaylar haberimizde.

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin oyunca kadrosundan ayrılan bazı isimler olmuş, ve bu durum diziyi merakla bekleyen hayranların üstünde olumsuz bir etki yaratmıştı. Dizinin oyuncularından Tom Budge, projeden ayrılmasına, Amazon’un kendisinin karakterinde kabul edilemeyecek değişikliklere gitmesinin sebep olduğunu bildirmiş ve bu durumu Instagram hesabından hayranları ile paylaşmıştı.

Amazon Yüzüklerin Efendisi

Proje hazırlıkları devam ederken oyuncu ve yapımcı kadrosunda yaşanan değişiklikler devam etmekte. Doctor Who dizisinin bir kaç bölümüne ve Doom Patrol dizisine yönetmenlik yapmış olan Wayne Che Yip, Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisi yapım ekibine yönetmen olarak dahil oldu. Hobbit hikayesinin binlerce yıl öncesinin anlatılacağı dizide, Wayne Che Yip en az dört bölüm için yönetmenlik yapacak.

Yönetmen Wayne Che Yip, projeye dahil olduğunu şu sözlerle takipçilerine duyurmuştu;

“Tolkien’in evrenine Patrick, J.D ve Amazon Stüdyoları tarafından davet edilmiş olmak gerçek bir onur. Her gün, Yeni Zelanda’da anlatılmış en büyük hikayelere bir şeyler kattığımız bu inanılmaz ekip ile çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

Diziye ilişkin detaylara ve Yüzüklerin Efendisi bilgi testine buradan ulaşabilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi Dizi Detayları

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir