Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Adam Ertelendi: Yeni Tarih İse Bilinmiyor

Black Adam Ertelendi: Yeni Tarih İse Bilinmiyor

Black Adam ertelendi. Bu da demek oluyor ki, Dwayne Johnson süperkahraman filmleri dünyası hayali için biraz daha beklemek zorunda kalacak.

Süperkahraman filmleri, aksiyon ve bilim kurguyu birleştiren, bir çok insanın oldukça severek izlediği yapımlar. Bu yüzden son zamanlarda DC ve Marvel evrenlerinden gelen filmlerin ardı arkası kesilmedi. Hayranların yoğun şekilde rağbet ettiği bu filmler, gişe hasılatında da yüz güldürüyor. Ancak madalyonun diğer yüzünde, kostüm, efekt ve edit odasında çok işi olan bu filmler yapımları içinde çok ciddi bütçeler istiyorlar.

The Batman Ertelendi: İşte Yeni Vizyon Tarihi

Bu nedenle, filmleri yapan stüdyolar yapım tarihleri konusunda oldukça stratejik davranmak zorunda kalıyor. Gişe hasılatlarında büyük rakamlar getirmesi beklenen filmlerin, birbirleriyle çakışmamaları için tarihler özenle seçiliyor ve gerekirse erteleniyor.

Zaten bu kadar zor olan durum, Covid-19 pandemisi nedeniyle iyice zorlaşmış durumda. Çekimleri aksatan pandemi, vizyon tarihlerini de defalarca erteletiyor. Bu durumun son maduru ise Dwayne “The Rock” Johnson‘ın başrolünü üstlendiği Black Adam filmi oldu. Film ertelendi ve yeni bir vizyon tarihi de verilmedi.

Wonder Woman 1984 Tekrar Ertelendi

Dwayne “The Rock” Johnson, Amerika’da profesyonel güreşçi olarak popülerleşen bir isim. Vücudu ve kişiliğiyle, güreş alanında oldukça popülerleşen Johnson, sonsuza kadar son derece ağır olan güreş ve vücut sporlarını yapamayacağını bildiği için kariyerine yeni bir yön vermek istiyor. Moana isimli animasyon filmde Maui karakterini seslendirerek yeni ufuklar arayan Johnson’ın, süperkahraman filmleri dünyasına girmek istediği ise hiçbir zaman saklamadığı bir gerçek.

Screenrant sitesinde yayınlanan habere göre, filmin çıkış tarihi için yeni bir bilgi verilmedi ve TBA (açıklanacak) olarak listelendi. Wonder Woman 1984, Matrix ve The Batman gibi filmlerin vizyon tarihlerini netleştirmeye çalıştıkları dönemde Black Adam filminin nereye oturacağı önümüzdeki aylarda belli olacak.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir