Anasayfa > Sanat Haberleri > Cem Yılmaz, Stand-up Projesi İçin Witcher Kılığına Girdi!

Cem Yılmaz, Stand-up Projesi İçin Witcher Kılığına Girdi!

31 Aralık’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak Cem Yılmaz gösterisi Diamond Elite Platinum Plus için The Witcher temalı, eğlenceli bir video yayımlandı. Videoda, Cem Yılmaz, yanlışlıkla Geralt’ın meşhur zırhını giyip kılıcını kuşanıyor ve The Witcher’ın 2. sezonu için hazırlanan reklam çekimi setine giriyor.

John Wick 4 Yeni Vizyon Tarihi Belli Oldu

Yanlış sete gönderilmesinin sonunda The Witcher 2. sezonunda yer alacağına kendisi de inanan Cem Yılmaz, reklam çekimi için elinden geldiğince Witcher evrenine ayak uydurmaya çalışıyor. Videoda genel olarak orta çağ ve Witcher dünyasına ait ögeler kullanılarak minik bir han yaratılmış. Hanın ortasında ahaliye esprili yollarla seslenen Cem Yılmaz‘ın nihayet yanlış sette olduğu anlaşılıyor. Cem Yılmaz, videonun sonunda Diamond Elite Platinum Plus‘ı izlemesi için Geralt‘ı da davet ediyor.

Witcher Temalı Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus Kıta Özel Gösterim videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=iJAOtXfNFL4

CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus Netflix’te Yayımlanacak!

Yakın zamanda Netflix‘e geleceği duyurulan, Cem Yılmaz‘ın sevilen stand-up konsepti CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus; 31 Aralık‘ta, Netflix‘te, komedyenin hayranları başta olmak üzere tüm stand-up sevenler ve Geralt için gösterime girecek.

Erşan Kuneri Dizisi Netflix Üzerinden Yayınlanacak

Ayrıca Diamond Elite Platinum Plus, Cem Yılmaz‘ın yollarını gözlediğimiz tek Netflix ortaklığı değil. GORA‘dan tanıdığımız, oldukça kısa ekran süresiyle dahi gönüllerimizde taht kuran Erşan Kuneri karakterinin başrolünü oynayacağı Netflix orijinal yapımı da yolda.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir