Anasayfa > Sanat Haberleri > Deadpool Yaratıcısı: Deadpool 3 Marvel Yüzünden Çıkmıyor

Deadpool Yaratıcısı: Deadpool 3 Marvel Yüzünden Çıkmıyor

Deadpool’un yaratıcısı Rob Liefeld, Marvel’e ateş püskürdü. Liefeld’e göre Deadpool 3’ün ertelenmesinin tek sebebi Marvel’in PG-13 endişeleri.

Deadpool ve onu izleyen Deadpool 2, bilim kurgu sinemasının en beğenilen ve kar getiren yapımları arasında gösteriliyor. O kadar ki, Deadpool 2’nin hasılatı ancak Joker tarafından kırılmıştı. Hem hayranların sevgisi hem de maddi getirisi düşünüldüğünde Deadpool 3’ün bir an önce çıkması gerekiyor. Ancak filmle ilgili gelişmeler oldukça yavaş ilerliyor.

Deadpool 3’le ilgili açıklamalarda bulunan Ryan Reynolds‘a, serinin yaratıcısı da eklendi. Deadpool’u 1990’larda yaratan ve çizgiroman dünyasında efsaneleşen Rob Liefeld, Deadpool 3’ün gecikmesinin tek sebebinin Marvel olduğunu söyledi. Liefeld, yaptığı zehir zemberek açıklamada, Deadpool’un klasik Marvel kalıbına oturmadığından şikayet etti.

“Marvel’i suçluyorum. Hala bir şeylerin olmamasından dolayı. Bunun (Deadpool 3’ün) olmamasının tek sebebi onlar. Ne dertleri ya da büyük plana uymayan ne varsa, o zaman başkasına yaptırın, tamam mı? Başkasına yaptırın. Biliyorsun ki eğer Frank Frazerra hala ortalıkta olsaydı, ona “Frank, bunu benim için çiz” derdiniz.” 

Liefeld’in Comicbook.com’a verdiği röportajda yaptığı açıklama oldukça kafa karıştırıcı. Açıklamada geçen Frank Frazerra, çizgiromanlara has illüstrasyon tarzının babası olarak biliniyor. Deadpool yaratıcısının hayal kırıklığı taşan açıklaması Marvel’in yönetiminin ne kadar başarısız olduğuna dair bir eleştiri olarak algılandı.

Deadpool 3’ün bir noktada hayranlarla beyaz perdede buluşacağı kesin. Umarız Deadpool 3, çekilmemesi gereken devam filmleri listesine girmez.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir