Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Epic Games’in Alexa Değeri Steam’i Geçti

Epic Games’in Alexa Değeri Steam’i Geçti

Epic Games Alexa değerinde Steam’i geride bıraktı. Dağıttığı güncel ve bedava oyunlarla göz dolduran platform, Steam gibi bir devi geride bırakmayı başardı.

Epic Games son ayların dillerden düşmeyen isimlerinden biri. Grand Theft Auto 5‘i bedava vermesiyle gündemi sarsan internet sitesi, son olarak bünyesine Witcher 3’ü de ekledi.

Epic Games’de GTA 5 Nasıl Alınır?

Hal böyle olunca popülerliliğine popülerlik katan Epic Games, sonunda Steam gibi bir devi de Alexa değerinde geride bırakmayı başardı. 22 Mayıs 2020 itibariyle Epic Games’in Alexa değeri 271. Sitenin küresel trafik değeri ise 342 gibi etkileyici bir rakam. Bu değerler Steam için, Alexa değerinde 285. Epic Games, Steam’in 304 olan küresel trafik değerini hala geçememiş olsa da, bünyesine yeni çıkan pahalı oyunları koymaya devam ettiği sürece bu değeri rahatlıkla geçebilir. Epic Games’e gelmesi beklenen oyunlar yakın zamanda sızdırıldı. Bu sızıntılardan GTA 5 ve Witcher’la ilgili olanların doğru çıkması, oyuncuları heyecanlandırıyor.

Epic’e Hangi Oyunlar Gelecek?

Epic Games’in son bedavası olan Civilizations VI da,  28 Mayıs‘a kadar platform üzerinden ücretsiz indirilebiliyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir