Anasayfa > Sanat Haberleri > Games Workshop Warhammer 40K Animasyoncularıyla Anlaştı

Games Workshop Warhammer 40K Animasyoncularıyla Anlaştı

Masaüstü oyun şirketi Games Workshop Warhammer 40K animasyon geliştiricileriyle anlaştı. Astartes, The Exodite ve birçok bağımsız animasyon resmiyet kazandı.

Warhammer 40,000 evreni en sadık hayran kitlesine sahip köklü bir kurgu evren olarak karşımıza çıkıyor. Warhammer 40,000 özünde minyatürler ile oynanan bir masa oyunu olsa da küresel çapta oldukça büyük bir kitleye sahip. Birçok bağımsız animasyon geliştiricisi de Warhammer 40,000’in uzak ve karanlık geleceğini tasvir eden animasyon filmler tasarlıyor.

Warhammer 40,000 Nedir? – Warhammer 40K’ya Giriş

Beş ayrı bölümden oluşan ve Syama Pedersen tarafından geliştirilen Astartes filmi ise hayran kitlesinin zirveye koyduğu bir kısa film olmuş ve bölümler milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. Warhammer 40K evrenine imza atan Games Workshop ise uzun bir süre sonra bu konuda bir adım atma kararı aldı. Bu kadar sadık ve üretken bir hayran kitlesiyle güçlerini birleştirmeye karar veren oyun şirketi, Syama Pedersen de dahil olmak üzere birçok bağımsız animatör ile anlaştı.

Halihazırda geliştirilen birçok Warhammer 40,000 animasyon projesi böylece resmiyet kazanmış oldu. Vraks, The Exodite ve Iron Within gibi onlarca bağımsız animasyon filmi Games Workshop’tan destek alacak. Böylece geliştirilen filmler de 40K evreninin resmi içerikleri arasına katılacak. Genelde tek kişi ya da küçük gruplar tarafından tasarlanan filmler, şirket tarafından destek görecek ve geliştirme süreçleri de hız kazanacak.

En İyi Warhammer 40,000 Oyunları – 40K Evreni

Games Workshop Warhammer 40K animasyonlarının en başarılı örneği olan Astartes filmini aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir