Anasayfa > Sanat Haberleri > Henry Cavill Yeni DC Projelerinde Yer Almayacak

Henry Cavill Yeni DC Projelerinde Yer Almayacak

DC sinematik evreninin en önemli karakterlerinden biri olan Superman’e hayat veren ünlü oyuncu Henry Cavill, yeni DC projelerinde yer almayabilir.

DC sinematik evreninin geri dönüşe hazırlandığı bugünlerde DC hayranları kendilerini üzecek bir haberle sarsıldı. Man of Steel, Batman vs. Superman, Justice League filmlerinde DC sinematik evreninin en önemli karakterlerinden biri olan Superman’e hayat veren Henry Cavill, yakın gelecekte seyircisiyle buluşmaya hazırlanan DC projelerinde yer almayacak.

superman-henry-sb

Netflix’in The Witcher dizisindeki performansıyla da sık sık isminden söz ettiren Henry Cavill, 2013 yılından beri Superman‘e hayat veren isimdi. Film muhabiri Umberto Gonzalez’in Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre, başarılı oyuncu yakın gelecekte DC projelerinde Superman karakterine hayat vermeyecek. Bu da demek oluyor ki heyecanla beklenen The Flash filminde kendisini göremeyeceğiz.

The Witcher 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu

Son zamanların gözde oyuncularından biri olan Henry Cavill, Marvel tarafından da talep gören isimlerden biriydi. Henüz Marvel tarafından kendisine sunulan bir proje olmasa da ilerleyen günlerde kendisini Marvel sinematik evreninde izleme ihtimalimiz bulunuyor. DC’nin sevilen karakteri Superman’in akıbeti hakkında ise bir açıklama yok. The Flash filminde karakteri görmeyeceğimiz neredeyse kesin.  Superman’i canlandıracak olan yeni oyuncunun kim olacağına dair bir açıklama ise bulunmuyor.

superman-henry-sb-2

DC sinematik evreninin yeni döneminde DC, seyircilerine The Flash, Aquaman 2, Wonder Woman 3 gibi birçok film sunmaya hazırlanıyor. Yeni dönem filmleri arasında Superman karakterinin bulunup bulunmayacağı ise meçhul. Şimdilik Henry Cavill ile yollarını ayırmış gibi gözüken DC’nin yeni hamlesi merakla bekleniyor. Resmi bir kaynaktan hala açıklama gelmedi.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir