Anasayfa > Sanat Haberleri > Matrix 4’ün Çekimlerine Temmuz’da Devam Edilecek

Matrix 4’ün Çekimlerine Temmuz’da Devam Edilecek

Çekimleri Covid-19 pandemisi nedeniyle sekteye uğrayan filmler kervanından Matrix 4’ün çekimlerine Temmuz ayında yeniden başlanacağı duyuruldu.

Sanat dünyasından gelen haberler, geçtiğimiz aylarda sürekli ertelenmeyle ilgili oldu. Bunun nedeni de dünyayı kasıp kavuran Coronavirüs pandemisi. Coronovirüsün en çok etkilediği ülkelerden birisi Amerika. Bu da Hollywood’un pandemiden oldukça ağır şekilde etkilendiği anlamına geliyordu. Matrix 4’ün çekimleri de diğer bütün Hollywood yapımları gibi sekteye uğramıştı.

Neil Patrick Harris’i kadrosuna dahil eden Matrix 4’ten yayınlanan görüntüler hayranları memnun etmişti. Beyefendiliği ile dünyanın sevgilisi durumuna gelen Keanu Reeves’i yeniden sevilen Matrix’te görecek olmak oldukça heyecan verici. Matrix serisi 1999‘da başlamış ve ilk iki filmiyle dünyayı kasıp kavurmuş ve günlük dile girecek kadar popüler olan seriler arasına girmişti. Matrix serisinin ilk filmi olan The Matrix dünya çapında 465 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti. Devam filmleri olan The Matrix Reloaded ve The Matrix Revolution ise dünya çapında 1 milyar dolarlık bir hasılat elde ederek göz doldurmuştu.

Matrix 4 yapımcısı Warner Bros, filmin çekimlerine Temmuz ayında devam etmeyi umduklarını açıkladı. Filmin 2021’de vizyona girmesi bekleniyor, ancak henüz kesin bir tarih verilmiş değil.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir