Anasayfa > Oyun Haberleri > Modern Warfare 3 Remastered Söylentileri Yalanlandı

Modern Warfare 3 Remastered Söylentileri Yalanlandı

Aylardır havada uçuşan Modern Warfare 3 Remastered söylentileri, bir Activision Blizzard sözcüsü tarafından yalanlandı.

Birkaç haftadır sponsorlarını kaybettirecek derecede büyük bir taciz davası ile cebelleşen Activision Blizzard, her yıl yenisi çıkan göz bebeği Call of Duty hakkında bir süredir sessizdi. Geçtiğimiz günlerde yeni bir mobil Call of Duty oyununun duyrulması dışında, seri hakkındaki bütün haberler aldığı çeşitli duyum ve raporları sızdıran bağımsız insanlardan geliyordu. Ancak mayıs ayından beri devam eden Modern Warfare 3 Remastered söylentileri için, firma sessizliğini bozdu.

2017’de Modern Warfare Remastered ve 2020’de Modern Warfare 2 Campaign Remastered ile MW üçlemesinin ilk ikisini yenilenmiş oynanış ve grafiklere kavuşturan Activision’un sevilen üçlemenin son oyununu da Remaster‘layacağına çoğu oyuncu kesin gözüyle bakıyordu. Özellikle önceki Call of Duty’ler hakkında önceden yaptığı sızıntı haberler ile bilinen MW2Ghost’un mayıs ayında ”Oyunun bu yıl kesinlikle çıkacağını”, Temmuz ayının sonlarına doğru da Activison ile Sony’nin kontratının iptal edildiğini ve Modern Warfare 3 Remastered’in yeni Call of Duty oyunu ile birlikte çıkacağını söylemesi de, hayranları oldukça heyecanlandırmıştı.

Call of Duty Mobile 500 Milyon İndirmeye Ulaştı

Ancak bir Activision Blizzard sözcüsünün söylediğine göre, Modern Warfare 3 Remastered diye bir şey yok, en azından henüz. Oyun haber sitesi Charlieintel’e ulaşan sözcü, şu açıklamayı yapmış:

”Modern Warfare 3’ün hikaye veya çok oyunculu modunun remaster’i yoktur. Aksini söyleyen haberler asılsızdır.”

Beklendiği üzere, açıklamanın gerçeği yansıtıp yansıtmadığı Call of Duty topluluğunda tartışma konusu oldu. MW2Ghost gibişirketlerin içinden insanların anonim olarak sızdırdığı bilgileri paylaşan hesaplardan konuyla ilgili bir açıklama ya da karşı argüman gelip gelmeyeceğini göreceğiz.

Modern Warfare 3 Remastered’in eşlik edeceği iddia edilin bu yılın Call of Duty’sinin, senenin son çeyreğinde çıkması bekleniyor. Call of Duty Advanced Warfare ve Call of Duty WW2 yapımları ile bildiğimiz Sledgehammer Games’in üstleneceği oyun, muhtemelen 2. dünya savaşında geçecek ve beraberinde 2019’da Call of Duty’i ikinci kez battle royale türü ile buluşturan Call of Duty Warzone’a yeni bir harita getirecek. Warzone, 2020’de Call of Duty Black Ops Cold War çıktığında da o oyunun temasına göre bir harita değişimi yaşamıştı.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir