Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Küfürler Tarihi Belgeselinden İlk Fragmanı Yayınladı

Netflix Küfürler Tarihi Belgeselinden İlk Fragmanı Yayınladı

Netflix Küfürler Tarihi – History of Swear Words dizisi için tanıtım filmi yayınladı. Nicolas Cage’in sunuculuğunu yaptığı dizi ile ilgili detaylar haberimizde.

Dijital platformlar arasında izleme rekorları kıran içerikleriyle rakiplerinin önüne geçen Netflix, son zamanlarda öğretici-eğlendirici dizileriyle dikkat çekiyor. Netflix yapımlarında, belgesel, komedi, korku, fantazi gibi türleri eskisi gibi kesin çizgilerle ayrılmış olarak değil birbiri içine geçmiş şekilde görüyoruz. Birkaç türü bir arada kullanarak yapımlarının izlenme potansiyelini yükselten Netflix‘in seçtiği konular ise günlük hayatta önemli yer tutan ve bir o kadar da ilgi çeken şeyler. Netflix Explained- Netflix Açıklıyor serisi bu yeni tarzın en iyi örneği sayılabilir. Eğitici kısa belgeseller şeklinde ilerleyen dizi pek çok insanın merak ettiği soruları cevaplıyor. Serinin bu yılki bölümlerinden Coronavirus Explained ve Sex Explained izleyici tarafından çok beğenilmişti.

Netflix Küfürler Tarihi

 

History Of Swear Words ise hem belgesel severlerin hem de etimoloji ile ilgilenenlerin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Tabi Nicolas Cage severleri de ayrı bir kategoride değerlendirebiliriz. Fragmandan anladığımız kadarıyla Küfürler Tarihi – History Of Swear Words, istisnasız her dilde var olan argo sözler ve küfrün kökenini inceliyor. Bu kelimelerin tarihte ilk ne zaman kayıtlara geçtiği ve bugünkü kullanımına kadar hangi evrelerden geçtiğini anlatıyor. Nicolas Cage‘in sunucu olarak yer alacağı dizide küfrün hem bireysel hem toplumsal bilinçteki yerini uzmanlardan dinleyeceğiz. Belgesel tarzında eğlenceli bir üslupla işlenen dizi 5 Ocak’ta seyirciyle buluşuyor.

Netflix yapımı Küfürler Tarihi – History of Swear Words dizisinin fragmanını burada izleyebilirsiniz.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir