Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix’in Yeni Gerilim Dizisi Equinox İçin Yeni Fragman Geldi

Netflix’in Yeni Gerilim Dizisi Equinox İçin Yeni Fragman Geldi

Netflix’in yeni gerilim dizisi ‘Equinox’ için ikinci fragman yayınlandı. Netflix Youtube kanalında yayınlanan dizeye yapılan ilk yorumlar, dizinin konusunun ‘Dark’a benzediği yönünde. Hatta Equinox’u Dark’ın dördüncü sezonu olarak değerlendirenler bile var. 

Netflix’in yeni gerilim dizisi Equinox tanıtım filminden dizeye dair yeni detaylar öğreniyoruz. Kendisi dokuz yaşındayken ablası ve sınıf arkadaşları gizemli şekilde kaybolan Astrid, bu travmatik olayın etkisinden uzunca bir zaman kurtulamıyor. Sürekli kabuslar görerek büyüyen Astrid‘in hayatı, tam yoluna girmişken yıllar önce yaşanmış bu gizemli olaydan sağ kurtulan tek kişinin de esrarlı bir şekilde öldürülmesiyle tepetaklak oluyor. Ablası ve sınıf arkadaşlarına ne olduğunu bir şekilde öğrenmeyi kafasına koymuş Astrid, kendini bilinmez ve ürkütücü bir gerçekliğin içinde buluyor.

Equinox‘un Kasım ayında yayınlanan ilk tanıtım filmini buradan izleyebilirsiniz.

Equinox 1985 isimli podcast ilham alınarak hazırlanan dizi, gerçek ve hayal arasındaki çizginin ne kadar belirsiz olduğunu anlatırken, özgür irade ve kader ilişkisini inceliyor. ‘İçinde yaşadığımızın dışında başka bir gerçeklik daha var‘  diyor Astrid.  Çocukken gördüğü kabusların onun için gerçek olduğunu ama diğerlerinin gerçekliğiyle benzeşmediği için bunları yıllarca hayal olarak kabul ettiğini anlatıyor. Gizemli kabuslarının ve kaybolan ablasının esrarını çözmeye karar verdiğinde ise etrafında örülmüş bilinmezler ağının içinde bulduğu gerçekliğin aslında kendisiyle ne kadar bağlantılı olduğunu anlıyor.

Altı bölümlük doğaüstü bir gerilim dizisi olan Equinox‘un yaratıcısı Tea Lindeburg. Dizinin yapımcılığını Apple Tree Productions’tan Dorthe Riis Lauridsen ve baş yapımcılığını Piv Bernth üstleniyor.

30 Aralık’ta izleyiciyle buluşması planlanan Equinox‘un yayınlanan son fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir