Anasayfa > Sanat Haberleri > Outside The Wire Yeni Fragman İle Karşımızda

Outside The Wire Yeni Fragman İle Karşımızda

Netflix 2021 yılı filmlerinden Outside The Wire yeni fragman ile karşımızda. Yakında yayına girecek filmin Türkçe fragmanı ve detaylar haberimizde.

Başrolünde ünlü oyuncu Anthony Mackie’nin yer aldığı yeni Netflix aksiyon filmi Outside The Wire bu ay izleyiciyle buluşuyor. Senaryosunu Rob Yescombe ve Rowan Athale’in yazdığı filmin yönetmenliğini ise İsveçli yönetmen  Mikael Håfström üstleniyor. Android subay rolünde göreceğimiz Anthony Mackie’ye  Damson Idris eşlik ediyor. Captain America, Avengers: Endgame gibi fantastik-bilimkurgu filmlerinden aşina olduğumuz Anthony Mackie’yi yine bir bilimkurgu filminden görmek bizi şaşırtmıyor. Damson Idris’i ise Twilight Zone (Alaca Karanlık Kuşağı) ve Black Mirror gibi bilim kurgu filmlerinden tanıyoruz. Bilimkurgu projelerinde yer almayı seven ikilinin yeni filminin konusu ise epey ilgi çekici.

Vücudu teknolojik silahlarla donatılmış Yüzbaşı Harp (Anthony Mackie) kıyamet günü silahı denilen bir silahı aramaktadır. Kötü ellere geçmesi durumunda nükleer bir savaşa sebep olabilecek bu güçlü silahı bulmak için kimliğini gizlemesi gereken Yüzbaşı Harp öncesinde insansız hava aracı pilotu olan Leo (Damson Idris) ile karşılaşır. Kendini ateşli bir savaşın içinde bulan Leo’nun ise Yüzbaşı Harp‘a yardım etmekten başka şansı yoktur. Olaylar öyle hızlı gelişir ki ikili kendilerini nükleer bir savaşın arifesinde bulurlar. Böylece yarı Android bir subay ve insansız hava aracı pilotunun kıyamet günü silahını bulma ve insanlığı kıyametten kurtarma mücadelesi başlamış olur.

İşte Outside the Wire yeni fragman

 

Bilim kurgu ve aksiyonun içi içe geçtiği film 15 Ocak‘ta seyirciyle buluşacak.

Netflix’in bu yılki yeni yapımlarını buradan inceleyebilirsiniz.

Netflix Türkiye Yeni Dizileri

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir