Anasayfa > Sanat Haberleri > The Mandalorian 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı

The Mandalorian 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Star Wars içeriklerinin son yıllarda en popüler parçalarından biri olan The Mandalorian için 3. sezon çekimlerinin tamamlandığı haberi dizinin oyuncusu ve yönetmenlerinden biri olan Carl Weathers tarafından doğrulandı.

Hikayesi, karakterleri, olaylara bağlantıları ve tabii ki de Baby Yoda ile büyük bir popülerliğe ulaşan The Mandalorian bizlere hem filmlerden aşina olduğumuz karakterleri hem de yeni karakterleri gösterirken filmlerde göremediğimiz Star Wars olaylarını da büyük bir başarı ile işliyor. Bunu yaparken The Book of Boba Fett’e olduğu gibi ileride görebileceğimiz diğer Star Wars evreni dizilerine de güzel bağlantılar oluşturuyor. İlk 2 sezonu ile yüksek izleyici sayılarına ulaşan The Mandalorian ayrıca The Book of Boba Fett ile de 3. sezonu için izleyicileri heyecanlandırmıştı. Halihazırda çekim aşamasında olduğunu bildiğimiz The Mandalorian 3. Sezon için çekimlerin tamamlanması ise izleyicileri oldukça mutlu edecek bir haber.

The Mandalorian’da Greef Karga karakterini canlandıran ve yer yer yönetmenlik koltuğuna da oturan Carl Weathers çekimlerin tamamlanması hakkında Twitter hesabından şu sözleri söyledi.

“…Ve mükemmellik dolu bir sezon”

Çekimler tamamlanmış olsa da henüz erken aşamalarda olan The Mandalorian Sezon 3 için dizinin hayranlarının bir süre daha beklemesi gerekecek. Daha önceden de gördüğümüz gibi diğer Star Wars evreni dizilerinin sonunda bir fragman beklemek doğru olsa da bunu en yakın tarihte çıkacak olan Obi-Wan Kenobi dizisinde beklemek pek de doğru olmayacaktır. Dizi için muhtemel en yakın çıkış tarihi için 2022 Aralık tarihi beklenebilir. The Mandalorian 3. sezon bekleme sürecinde The Book of Boba Fett ve Star Wars isminin geleceğini incelediğimiz yazımız için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

The Book of Boba Fett ve Star Wars Serisinin Geleceği

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir