Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Avatar Dizisi Yönetmenliğini Albert Kim Yapacak

Yeni Avatar Dizisi Yönetmenliğini Albert Kim Yapacak

Netflix, yeni Avatar dizisi hazırlıklarına başladı. Dizinin yönetmen seçimleri tamamlandı. Detaylar haberimizde.

Nikelodeon tarafından hazırlanan Avatar: The Last Airbender çizgi dizisi, 2005 yılında yayınlanmaya başlamış ve 2008 yılında 3. sezonuyla ile final yapmıştı. Ancak daha sonra bir sinema filmi ve The Legend Of Korra dizisiyle geri dönmüştü. Yıllar öncesinde başlayan Avatar hikayesi, o kadar çok sevildi ki hiç bir zaman tam anlamıyla son bulmadı. Öyle ki Nikelodeon yapımı dizi Netflix kütüphanesine eklenip tekrar gösterilmeye başladıktan sonra pek çok ülkede en çok izlenen yapımlar arasına girdi. Yeni bir yapım olmamasına rağmen Avatar’ın hala bu kadar sevilmesi Netflix yapımcılarının gözünden kaçmamış olacak ki yeni bir Avatar dizisi çekme kararı alındı.

Yeni Avatar Dizisi

Yeni Avatar dizisi haberi geçtiğimiz aylarda duyurulmuş ancak bu haberden sonra projeye dair herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Daha sonra Bryan Konietzko ve Michael Dante DiMartino’nun projeden ayrıldıklarını duyurması, yeni diziyi hevesle bekleyen Avatar hayranlarını epey üzmüştü. Netflix ile anlaşamadıklarını açıklayan yönetmenlerin projeden ayrılmasından sonra diziyi kimin yöneteceği konusu tartışılmaya başlamıştı. Sonunda diziyi kimin yazıp yöneteceği belli oldu.

Sleepy Hollow, Nikita ve Leverage filmlerinin yönetmeni Albert Kim, yeni Avatar: The Last Airbender dizisini yönetecek. Dizinin senaryosunun da yine Albert Kim tarafından yazılması planlanıyor. Hala ön prodüksiyon aşamasında olan dizinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. Avatar hikayesinin nasıl şekilleneceğini yakında hep birlikte öğreneceğiz.

The Legend of Korra

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir