Anasayfa > Sanat Haberleri > DC FanDome Etkinliğinden En Önemli Duyurular

DC FanDome Etkinliğinden En Önemli Duyurular

DC Comics ve Warner Bros. ortak etkinliği FanDome ilk defa bu sene gerçekleşti. Etkinlikte film fragmanları yayınlandı, oyunlar tanıtıldı ve çeşitli duyurular yapıldı. Bunların hepsi de DC severleri çok heyecanlandıracak cinstendi.

DC FanDome etkinliğini kaçırdınız mı? Üzülmeyin, etkinlik hakkında bilmeniz gereken her şey bu yazıda. Arkanıza yaslanın ve tadını çıkarın.

1) The Batman Fragmanı Çıktı

Merakla beklenen yeni Batman filmi “The Batman” fragmanı sonunda çıktı. Başrolünde Robert Pattinson’ın yer alacağı film karanlık atmosferi ve çeşitli kötüleriyle şimdiden ilgi çekti. Filmde Catwoman, Riddler, Carmine Falcone ve Penguin gibi Batman kötülerini görebiliriz.

“The Batman” fragman incelememiz için tıklamayı unutmayın

2) Gotham Knights Duyuruldu

Oyun severlerin uzun zamandır beklediği yeni DC evreni oyunu “Gotham Knights ilk fragmanıyla duyuruldu. Robin, Batgirl, Nightwing ve Redhood gibi karakterleri oynama fırsatı bulacağımız oyunun 2021’de çıkması bekleniyor.

Gotham Knights incelememize buradan ulaşabilirsiniz.

3) Zack Snyder’s Justice League (Snyder Cut)

Justice League filminin yönetmeni Zack Snyder, filmin çekimi sırasında kızını kaybetmiş ve filmi bitiremeden bırakmak zorunda kalmıştı. Kendisinden sonra gelen Joss Whedon ise Snyder’ın başladığı işi bitirmiş ancak bu süreçte bir çok şeyi değiştirmiş ve evreni biraz çıkmaza sürüklemişti. Film 2017’de çıktığından beri fanlar Zack Snyder’ın orijinal versiyonunu görmeyi istiyor. DC fanlarının bu isteği gerçek olacak, “Halelujah” eşliğindeki yeni Snyder Cut fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=z6512XKKNkU

4) Suicide Squad: Kill the Justice 

Arkham City ve Arkham Knight oyunlarının arkasındaki ekip olan Rocksteady Studios, yeni bir DC oyunuyla karşımızda. 2022’de çıkacak oyunun fragmanında Harley Quinn, King Shark ve Captain Boomerang karakterleri görülebiliyor. Oyunda 4 kişiye kadar online co-op ve tek oyunculu modları bulunacak.

5)Wonder Woman 1984

Gal Gadot Wonder Woman olarak geri dönüyor! Cheetah karakterinin baş kötü olacağı film 2 Ekim’de vizyona girecek.

Detaylı Wonder Woman 1984 fragmanı incelememiz için tıklayın!

6)Yeni Flash Kostümü

Ezra Miller’ın canlandırdığı Flash karakteri sonunda solo filmiyle geliyor. Flashpoint olayının etkilerini göreceğimiz film sonunda birbirine bağlanabilmiş bir DC sinematik evrenini bize getirebilir. Yeni filmlerde Ezra Miller’ın giyeceği kostümün aşağıdaki gibi olması bekleniyor.

Concept art for The Flash’s costume redesign in the Flash solo movie

7) Suicide Squad 2 (The Suicide Squad)

Yeni Suicide Squad filminden henüz bir fragman yayınlanmasa da kamera arkası görüntülerinden oluşan bir klip elimize ulaştı. James Gunn filmin yönetmen koltuğunda güzel bir iş çıkaracak gibi gözüküyor.

8)Black Adam ve Dwayne Johnson

DC film ve dizilerinde görmeye alışık olmadığımız bir diğer karakter: Black Adam. DC sonunda bir Black Adam filmi çekiyor ve başrolünde Dwayne Johnson yer alıyor. Oldukça iddialı olan yapım God of War introlarına benzer bir fragmanla karşımızda. Filmin 2021’de çıkması bekleniyor.

9)Sandman Netflix’e Geliyor

DC Fandome sadece oyunlar ve filmlerden ibaret değildi. Çizgi roman yazarı ve karakter tasarımcısı Neil Gaiman’ın etkinlikteki açıklamalarına göre Sandman sadece Covid-19 süreci sebebiyle bir ara verdi. Bu boşluğu hikayenin şu ana kadarki eksiklerini düzeltmekle doldurduklarını belirten yazar en kısa sürede çekimlere devam edeceklerini ve bu diziyi Netflix’e taşıyacaklarını ekledi.

DC Fandome Sandman

10) Aquaman 2

James Wan’ın paneldeki açıklamalarına göre Aquaman’in devam filmi daha ciddi ve günümüzdeki problemlere daha çok odaklanan bir film olacak. Film hakkında görsel sızdırmayan yapımcılar 2022’yi işaret ediyor.

Dc Fandome Aquaman 2

11) Shazam 2

Shazam panelinde ise DC fanlarına 2022’de çıkması beklenen filmin ismi sonunda duyuruldu. Shazam: Fury of the Gods. (Shazam: Tanrıların Öfkesi)

Shazam 2 Tanrıların Öfkesi

12) Titans

DC Fandome’da açıklanan bir diğer gelişme ise Titans dizisi üzerinden oldu. 3. Sezon onayı alan dizinin yeni sezonunda Robin kimliğini arkasında bırakan Jason Todd’un Red Hood oluşuna tanıklık edebiliriz.

Titans'ın 2. Sezonunun Heyecan Verici Tanıtım Videosu

13)The Flash

DC, The Flash dizisini unutmuyor ve hayranlarına 7. sezon fragmanını DC Fandome etkinliğinde sunuyor. Eski izleyici kitlesinin çoğunu dizi boyunca sürekli tekrara ve mantık hatalarına düşerek kaybeden The Flash, yeni sezonuyla eski ününü tekrar kazanabilecek mi?

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir