Anasayfa > Sanat Haberleri > Erşan Kuneri Dizisinin İlk Bölümü Hazır

Erşan Kuneri Dizisinin İlk Bölümü Hazır

DÜnlü komedyen Cem Yılmaz, birkaç saat önce paylaştığı Instagram gönderisinde Erşan Kuneri dizisinin ilk bölüm senaryosunun hazır olduğunu duyurdu. Detaylar haberimizde.

Kendisini ilk olarak G.O.R.A. ile tanıdığımız erotik film yapımcısı Erşan Kuneri, yerli film tarihindeki en ikonik karakterlerden biri olmayı başardı. Bu sebepten seyircinin onu ekranlarda daha çok görme isteği kaçınılmaz hale geldi ve geçtiğimiz aylarda Cem Yılmaz, karakter hakkında bir dizi hazırlığında olduğunu duyurdu.

ersan-kuneri-save-butonu

Erşan Kuneri Dizisi Netflix Üzerinden Yayınlanacak

Erşan Kuneri’yi G.O.R.A. ve Arif V 2016 filmlerindeki sahnelerinden tanıyoruz. Ancak kendisine odaklanılmış ilk yapım olan Erşan Kuneri dizisinde karakteri ilk defa bu kadar uzun süre izleyeceğiz. Bunun yanında dizi, Cem Yılmaz‘ın başrolünde yer aldığı ilk dizi olacak.

Netflix‘te yayınlanacağı duyurulan, 8 bölümlük bir mini dizi olarak tasarlansa da dizinin yaratıcısı olan Cem Yılmaz, dizinin beğenilmesi durumunda ikinci sezon hazırlıklarına da başlanabileceğini ifade etmişti. Dizi, 1975-1978 seneleri arasında geçecek. Dizinin 2022 yılında seyircisiyle buluşacağı tahmin ediliyor. Dizi hakkında bildiğimiz başka bir detay ise Cem Yılmaz‘ın projeyi duyurduğu Instagram paylaşımındaki eskizde gözüken Tumtum İbrahim, Payro Cemal, Alev, Seyyal, Miki Muammer ve Altın Oran karakterlerinin dizide bulunacağı. Karakterler hakkında dizide var olacakları dışında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Diziyi de karakterleri de büyük bir merak ve heyecanla bekliyoruz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cem Yılmaz (@cmylmz)’in paylaştığı bir gönderi

Erşan Kuneri Dizisinin İlk Bölümü Hazır

Dizinin yaratıcısı ve ayrıca başrolüne hayat veren oyuncusu olan Cem Yılmaz‘ın birkaç saat önce yine Instagram hesabı üzerinden  paylaştığı gönderiye göre dizinin ilk bölümünün senaryosu tamamlandı. Yaklaşık iki sene sonra Netflix üzerinden seyircisine kavuşacak diziyle ilgili gelişmeleri karakteri seven tüm hayranları büyük bir merakla takip ediyor. Henüz dizinin kadrosundaki diğer isimler hakkında bilgimiz yok. Fakat dizinin son dönemin en çok olumlu eleştiri alan yerli dizisi “Bir Başkadır“a ev sahipliği yapan dijital platform Netflix’te yayınlanacak olması dizi hakkındaki beklentilerimizi yükseltiyor. Umarız Cem Yılmaz, bizlere G.O.R.A. ve Arif V 2016‘daki Erşan Kuneri karakterini mümkün olan en güzel şekilde anlatmayı başarır ve ilk başrol tecrübesinde bizleri hayal kırıklığına uğratmaz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cem Yılmaz (@cmylmz)’in paylaştığı bir gönderi

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir