Anasayfa > Sanat Haberleri > Galaksinin Koruyucuları 3’te Ölüm Olacak

Galaksinin Koruyucuları 3’te Ölüm Olacak

Galaksinin Koruyucuları 3’te bir karakter filmin sonunu görmeyecek. Serinin yönetmeni James Gunn, Galaksinin Koruyucuları’nın yeni filminde bir ölüm olacağını söyledi.

Son zamanlarda, dizi ve film dünyasıyla ilgili haberler sürekli yapımların erteleneceği ile ilgiliydi. Supernatural, çekimlerini durduğunu ve son iki bölümün çekilmesinin sekteye uğradığını, Netflix’in sevilen komedi-dram dizisi Sex Education ise 3. sezon çekimlerini ertelediğini duyurdu. Guardians of Galaxy 3 (Galaksinin Koruyucuları 3) ise ertelenme olmadığını açıkladı. 

Galaksinin Koruyucuları cephesinden gelen haberler biraz daha farklı. Online ortamda bir izleme partisine katılan yönetmen James Gunn, instagram üzerinden soruları yanıtladı. Bir takipçinin, “Will someone die in gotg 3? (Galaksinin Koruyucuları 3’te kimse ölecek mi?)” sorusuna, yönetmen kısaca, “Yes.” yanıtını verdi.

Marvel evreninin oldukça beğeni toplayan ve üçüncü filmi heyecanla beklenen Galaksinin Koruyucuları serisi, James Munn’un bu evrende yönetmenliğini üstlendiği üçüncü film olacak. Munn, serinin diğer iki filmininde yönetmen koltuğunda bulunuyordu. Ancak, ertelenmeyeceği açıklanmasına karşın, filmin henüz bir çıkış tarihi yok. Bunun nedeni de Munn’un Marvel tarafından kovulması ve ardından yeniden işe alınması. Munn Marvel’le kısa süre yollarını ayırdıktan sonra Suicide Squad projesine dahil olmuştu. Galaksinin Koruyucuları 3’ün çekilmesi ancak bu proje bittikten sonra mümkün olacak.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir