Anasayfa > Sanat Haberleri > Harry Potter Hogwarts Reunion için Poster Paylaşıldı

Harry Potter Hogwarts Reunion için Poster Paylaşıldı

Popüler serinin oyuncularını tekrar bir araya getirecek ve Harry Potter filmlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyacak olan Harry Potter Hogwarts Reunion için bir poster yayımlandı.

HBO Max‘ta yayımlanacak olan ve serinin 20. yılına özel olarak düzenlenen Harry Potter Hogwarts Reunion, duyurulduğu günden beri, serinin sıkı hayranları başta olmak üzere, pek çok film tutkunu projenin yayımlanacağı günü büyük bir heyecanla bekliyor. Kelime anlamına bakıldığında “yeniden birleşmek” olarak tanımlayabileceğimiz ‘Reunion‘dan da anlaşılacağı üzere bu proje, serinin sevilen oyuncularını tekrar bir araya getirerek ‘hasret gidermeyi’ amaçlıyor.

Hogwarts Legacy Ertelendi!

Harry Potter efsanesinin hayranları ise bu hasret gidermeye ekranlarının başından teşrif edecekler. Hogwarts Reunion’u izleyebilmek için Hbo Max abonesi olmak zorunda olduğunuzu belirtelim. Söz konusu özel bölüm, bir Hbo Max Orijinal yapımı olacak.

Hbo Max yapımlarını Türkiye’de nasıl izleyeceğinizi bu yazımızda anlattık!

Sevilen Oyuncular Bir Arada

Posterde, yılbaşı temasıyla süslenmiş Hogwarts‘ın Büyük Salon‘unda dizilen oyuncuları görüyoruz. Elbette bu oyuncular arasından öne çıkanlar Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) ve Rupert Grint (Ron Weasley). Seriden tanıdığımız ve çok sevdiğimiz diğer isimler de tüm ihtişamlarıyla posterde bizlere gülümsüyorlar.

 

Harry Potter Hogwarts Reunion için Poster Paylaşıldı

Posterin üst kısmında, “Max Original” ibaresinin altında “Welcome back to where magic began” yani “sihrin başladığı yere yeniden hoş geldiniz” yazılması da oldukça yerinde olmuş.

Tüm bu detaylar sayesinde Hogwarts Reunion projesi için paylaşılan poster, serinin hayranlarının beğenisini kazanmış durumda.

İlk filmden bu güne tam 20 yıllık bir geçmişe sahip olan Harry Potter sersisi için düzenlenen bu 20. yıl özel bölümü; 2022’nin ilk gününde, Hbo Max platformunda izleyiciyle buluşacak.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir