Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Beyond Good & Evil Filmi İçin Kolları Sıvadı

Netflix Beyond Good & Evil Filmi İçin Kolları Sıvadı

Netflix Beyond Good & Evil filmi için attığı adım ile oyuncuları heyecanlandırmayı başarmış durumda. Detaylar haberimizde.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının sevilen oyunlarından olan Beyond Good & Evil 2003 yılında piyasaya sürülmüş olmasına karşın hala oldukça sadık bir hayran kitlesine sahip. Yarattığı distopik atmosfer ile oyuncuları içine çeken oyun karşımıza bu kez de bir Netflix filmi olarak çıkmaya hazırlanıyor. Castlevania‘nın kazandığı popülerlik sonrasında Cuphead, Diablo ve Splinter Cell gibi işleri önümüze koymak için kolları sıvayan Netflix‘in bir sonraki hedefi ise Beyond Good & Evil oldu.

2003 yılında oyuncuların karşısına çıktıktan sonra popülerliği yakalamış olsa da Beyond Good & Evil için maalesef ikinci bir oyun görememiştik. İkinci oyun için çalışmalara başlandığı açıklanmış olsa da uzun süredir ses seda gelmeyen proje hakkında ise bu film haberi yeni bir umut kaynağı olabilir. Rob Letterman tarafından yönetilecek olan filmin izleyicilerin karşısına ne zaman çıkacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Netflix Beyond Good & Evil

Oyunda ana karakterimiz olan araştırmacı gazeteci Jade‘in distopik bir evren içerisinde başından geçenleri tecrübe etme şansımız oluyordu. 2435 yılında geçen oyunda hükümetin gizli emellerini ortaya çıkartmaya çalışan bir direniş örgütü ile yollarımız kesişiyordu. Filmin de oyunun asıl konusundan uzaklaşmadan izleyicileri bu evrene dahil etmesi bekleniyor. Bakalım Netflix Beyond Good & Evil film uyarlaması ile birlikte başta oyunseverler olmak üzere izleyicilerin beklentilerini karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir