Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xiaomi Yeni Elektrikli Scooter Modellerini Tanıttı!

Xiaomi Yeni Elektrikli Scooter Modellerini Tanıttı!

Pekin Merkezli popüler Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, adları Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 ve Mi Electric Scooter 1S olan iki adet yeni elektrikli scooter modelini tanıttı. Detaylar haberimizde.

Günümüzde kullanılan birçok teknolojiyi farklı modeller ile fiyat-performans oranı en yüksek şekilde piyasaya süren popüler teknoloji markası Xiaomi, düzenlediği etkinlikte yeni elektrikli scooter modellerini tanıttı. İşte Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 ve Mi Electric Scooter 1S özellikleri ve tüm detayları:

Xiaomi Mi TV Stick Tanıtıldı!

Xiaomi mi electric scooter pro 2

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Özellikleri

Mi Electric Scooter Pro 2,  14.2 kg ağırlığa sahip ve motor gücü 300W gücünde. Scooter tek şarjla 45km civarında yol alabiliyor ve 25km/s maksimum hıza ulaşabiliyor. Eğimli yollarda da yüzde 20 eğime karşı rahatlıkla yolculuk yapılabiliyor. Scooter üzerinde bir de LCD ekran yer alıyor ve Bluetooth üzerinden telefon bağlantısı yapılabiliyor. Kolay katlanabilir gövde yapısı ile yer kaplamayan bir scooter olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Fiyatı

Xiaomi Mi Scooter Pro 2, 500 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2’nin ülkemizde de çıkış yapması bekleniyor.

Xiaomi’nin Yeni Oyuncu Monitörü Tanıtıldı!

xiaomi mi electric scooter 1s

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Özellikleri

Mi Electric Scooter 1s ise Pro 2’den biraz daha hafif. 12.5 kg ağırlığa sahip Scooter 1S, 250W gücünde çalışan motoru sayesinde Pro 2’de olduğu gibi maksimum 25km/s hıza ulaşabiliyor ancak azami menzili 30 kilometrede sınırlı kalıyor. Katlanabilir gövde Scooter 1S’te de yer almakta. Pro 2’ye göre daha alt bir model olan Scooter 1S daha uygun fiyat etiketiyle çıkışını yapacak.

Mi True Wireless Earphones 2 Basic Tanıtıldı!

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Fiyatı

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S 399 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Xiaomi Mi Electric Scooter 1S’in ülkemizde de çıkış yapması bekleniyor.

Xiaomi Mi Band 5’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir