Anasayfa > Sanat Haberleri > Strangers Things Spinoff Fikri Serinin Yıldızından Geldi

Strangers Things Spinoff Fikri Serinin Yıldızından Geldi

Stranger Things spinoff alabilir mi? Ekranların sevilen dizisi için bir spinoff yapılması fikri serinin yıldızı Gaten Matarazzo’dan geldi.

Stranger Things son yıllarda Netflix ekranlarını süsleyen en güzel yapımlardan biri. 2016 yılında Duffer kardeşlerin ortaya çıkardığı dizi bütün hızıyla devam ediyor. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin dördüncü sezonu da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Şu ana kadar Stranger Things dördüncü sezon ile ilgili bildiğimiz şeyler kısıtlı. Ancak senaryosunun tamamlandığı, birçok konuk oyuncuyu ağırlayacağı ve ilk bölümünün ismi şu ana kadar ortaya çıkan detaylar arasında.

Diziyle ilgili en yeni haber ise, dördüncü sezonla ilgili değil bir spinoff isteği. Dizide Dustin Henderson karakterini canlandıran Gaten Matarazzo, kendi karakteri ve Joe Keery‘nin canlandırdığı Steve Harrington karakterini konu alan bir Stranger Things spinoff çekilmesi gerektiğini söyledi.

Stranger Things 4. Sezonu Yeni Bir Karakterle Dönüyor

Gaten Matarazzo ET Online’a verdiği bir röportajda dördüncü sezondan bahsetti. Yeni sezonun çok daha olgun ve güçlü bir profil çizeceğini söyleyerek heyecanı doruğa çıkaran oyuncu, diğer sorulara da cevap verdi.  Röportajın öne çıkan detayları arasında ise Matarazzo’nun bir Dustin-Steve spinoff’unu desteklediği açıklaması yer aldı.

Stranger Things’in sevilen iki karakteri Dustin ve Steve ikinci sezondan itibaren biraz zortaki biraz da kaza eseri arkadaşlık kurmuşlardı. Hayran kitlesi tarafından çok beğenilen ikili, aralarındaki farklılıklar kadar benzerlikler ile de oldukça eğlenceli bir çift oluşturuyor. Matarazzo da bu fikir de olmalı ki, bir spinoff’u kesinlikle desteklediğini belirtti.

Oyuncu röportajında böyle bir spinoff’un yeni bir dizi olmasına gerek olmadığını da söyledi. İkilinin günlük hayatlarından kesitler sunan mini bir web dizisi ya da Youtube kanalının bile bu işe uygun olduğunu ve bütün olayın Dustin-Steve arkadaşlığını daha yakından görmek olduğunu vurguladı.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir