Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Splinter Cell Anime Dizisinden Yeni Detaylar Geldi

Netflix Splinter Cell Anime Dizisinden Yeni Detaylar Geldi

Oyun uyarlaması yapımlarına hız kesmeden devam eden Netflix Splinter Cell anime dizisi için çalışmalarına devam ederken yepyeni detaylar ortaya çıktı.

Geliştirici ve yayıncı koltuğunda Ubisoft‘un oturduğu Splinter Cell ilk oyunu ile karşımıza takvimler 2002 yılını gösterirken çıkmıştı. Aradan geçen yıllara pek çok farklı platformda pek çok oyun sığdıran Splinter Cell 2013 yılından bu yana sessizliğe bürünmüş olsa da hala oyun dünyasının en başarılı gizlilik serileri içerisinde gösteriliyor. Başarılı serinin oyun dünyası kanadında şimdilik sesi soluğu çıkmamaya devam etse de Netlix bir anime uyarlaması için kolları sıvamış durumda. Geçtiğimiz günlerde oyuncularla paylaşıldıktan sonra oldukça heyecan yaratmış olan bu proje hakkında yepyeni detaylar da gün yüzüne çıktı.

Splinter Cell Anime Dizisi Geliyor!

Netflix Splinter Cell anime

Tomb Raider, Resident Evil ve DOTA animeleri için de kolları sıvamış olan Netflix‘in üzerinde çalıştığı Splinter Cell animesinin yeni detayları projenin yürütücü yapımcısı olan Derek Kolstad tarafından dillendirildi. Projenin ilk sezonunun yirmi ila otuz dakikalık bölümlerden oluşacağını söylemiş olan Kolstad animenin aynı anda iki farklı zaman çizelgesi üzerinden işleneceğini de açıklamış durumda. Bu da bir izleyicilerin akıllarına zaman çizelgesi ile kafa karıştırmış olan bir diğer yapım The Witcher dizisini getiriyor. Netflix ekranlarında karşımıza çıkacak olan Splinter Cell anime dizisi için henüz kesinleşmiş bir vizyon tarihi ise bulunmuyor. Bakalım bu proje de Netflix‘in bir başka oyun uyarlaması anime serisi olan Castlevania kadar başarılı olabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir